Pachet ONCO Femei

Examen medical profilactic destinat depistării maladiilor oncologice la femei înainte de apariția simptomelor, care include:
 • 3610 Lei
 • -19%
 • 2889 Lei
 • iconConsultațiile medicilor specialiști
 • iconExamen Ecografic
 • iconAnalize de laborator

Servicii și analize incluse în pachet

CS01300 Lei

 

Consultație medicală de complexitate I Este cea mai largă consultație, după timp și volum de informație furnizată pacientului. Consultație specializată cu durata de 20-30 min si mai mult. Include: examinarea pacientului, prescrierea tratamentului și oferirea recomandărilor cu referire la patologia prezentă. Acest tip de consultații este preponderent oferită de medicii specialiști ginecologi, hepatologi, endocrinologi, urologi.

 Consultație medicală de complexitate II Este la fel o consultație specializată, însă de o durată mai mică(15-20 min).

Consultație medicală de complexitate III Consultația medicilor interniști și specialiști, la discreție, cu examinarea pacienților și prescrierea tratamentului. Durata 15-20 min.

Consultație medicală de complexitate IV Este o consultație scurtă, pentru orientarea pacientului și oferirea recomandărilor.

Notă:

 1. Medicul este în drept să stabilească gradul de complexitate în dependență de volumul consultației.
 2. Doar indicarea și/sau interpretarea rezultatelor analizelor(fără oferire de tratament și recomandări) poate fi oferită pacientului gratuit.

  USG14500 Lei

  Include examinarea ficatului, colecistului, cailor intrahepatice, pancreasului, splinei, rinichilor, vezicii urinare, uterului, ovarelor.

  • Metodă:Ultrasonografie

  USG02350 Lei

  Permite depistarea formațiunilor de volum, ganglioni maligni, mastopatiilor, formațiunilor chistice.

  • Metodă:Ultrasonografie

  USG01300 Lei

  Examinarea permite depistarea formațiunilor de volum, chisturilor tireoiditelor autoimune.

  • Metodă:Ultrasonografie

  CM0110 Lei

  Sângele se recoltează de obicei, pentru examinări hematologice, biochimice, serologice, bacteriologice.Această metodă asigură confortul bolnavului, calitatea probei de sânge și securitatea personalului medical.

  • Material:Sânge

  CH58160 Lei

     Antigenul carcinoembrionar este o glicoproteină care aparţine unui grup de markeri tumorali cunoscut sub denumirea de proteine oncofetale. Creşteri semnificative ale antigenului carcinoembrionar sunt întâlnite în diverse neoplazii (cancer colorectal, alte neoplazii ale tractului gastrointestinal, cancer pancreatic, hepatic, pulmonar, mamar, ovarian, prostatic). Niveluri serice crescute de antigen carcinoembrionar pot fi întâlnite şi în cazul pacienţilor cu afecţiuni non-maligne, în special în cazul persoanelor în vârstă sau a fumătorilor, de aceea antigenul carcinoembrionar nu este util ca şi test screening. Nivelul de antigen carcinoembrionar furnizează informaţii importante referitoare la prognosticul pacienţilor, recurenţele tumorale după îndepărtarea chirurgicală şi eficienţa terapiei.

  • Metodă:Chemiluminiscenta, CLIA
  • Material:Ser sanguin

  CH67190 Lei

    CA 72-4 este considerat a fi o moleculă asemănătoare mucinei. Indicaţii absolute: marker de prima linie în monitorizarea tratamentului şi evoluţiei bolii în cancerul gastric (în asociere cu CEA sau CA 19-9 ca markeri secundari). Creşteri ale CA 72-4 pot fi întalnite şi în afecţiuni benigne mamare sau hepatice, precum şi în sarcină2,  Interferenţe analitice. Valori crescute de CA 72-4 serice sunt găsite în cazul pacienţilor cu diverse afecţiuni benigne: pancreatită, ciroză hepatică, boli pulmonare, boli reumatice, afecţiuni ginecologice, tumori ovariene benigne, chiste ovariene, afecţiuni ale glandei mamare şi tulburări benigne ale tractului gastrointestinal.

  • Metodă:Imunoenzimatică, test cantiativ
  • Material:Ser sanguin

  CH64160 Lei

  CA 15-3 este o glicoproteină transmembranară a cărei sinteză este codificată de gena MUC1. Principala utilitate a determinării acestui marker este monitorizarea tratamentului şi a evoluţiei bolii în cancerul mamar. CA 15-3 este util pentru depistarea precoce a recurenţei tumorale la pacienţi trataţi anterior pentru carcinom mamar stadiile II şi III, fără semne clinice de activitate a bolii; nivelurile crescute de CA 15-3 la un pacient cu neoplasm mamar indică cu mare probabilitate prezenţa metastazelor;  determinarea combinata de CA 15-3 şi CEA poate creşte sensibilitatea detecţiei recurenţei tumorale; determinările seriate pot fi utile în detectarea precoce a metastazelor osoase şi hepatice.

  • Metodă:Chemiluminiscenta, CLIA
  • Material:Ser sanguin

  CH57160 Lei

  Acest test determină nivelul sanguin al alfa-fetoproteinei (AFP) la femeile însărcinate. AFP este o substanță secretată de ficatul fetusului (copilul care nu s-a năcut încă). Nivelul sanguin al AFP-ei la femeile însărcinate poate aprecia dacă copilul are diverse afecțiuni.

  • Metodă:Chemiluminiscenta, CLIA
  • Material:Ser sanguin

  HM25170 Lei

     HCG (gonadotropina corionică umană) este un hormon glicoproteic care se găseşte în mod normal în sânge şi urină doar în timpul sarcinii. Este secretat de placentă, rolul său biologic nefiind bine cunoscut, doar că în primul trimestru de sarcină asigură menţinerea corpului galben şi secreţia de către acesta de estradiol şi progesteron. Creşterea rapidă a nivelurilor serice imediat după concepţie fac HGC-ul să fie un excelent marker de confirmare precoce a sarcinii şi de monitorizare a evoluţiei acesteia. Determinarea HCG seric poate fi utilă în anticiparea producerii unor avorturi spontane, în diagnosticarea unor sarcini ectopice sau a unor sarcini multiple.

  • Metodă:Chemiluminiscenta, CLIA
  • Material:Sânge

  HM28180 Lei

     HCG (gonadotropina corionică umană) este un hormon glicoproteic care se găseşte în mod normal în sange și urină doar în timpul sarcinii. Secretat de placentă, rolul său biologic nu este bine cunoscut, doar că în primul trimestru de sarcină asigură menținerea corpului galben şi secreția de estradiol și progesteron de către acesta. La fel ca şi LH, FSH si TSH, HCG este format din două subunităţi: alfa și beta. Subunitatea alfa este identică în cazul celor patru hormoni, în schimb subunitatea beta are structura diferită, fiind responsabilă de funcţii hormonale specifice. Free Beta HCG, subunitatea liberă beta a HCG (o glicoproteină derivată din placentă, produsă în cantitate mare de către trofoblast şi eliberată în circulaţia maternă), este considerat a fi un marker mult mai sensibil în primul trimestru de sarcină. Testul determină cantitativ fracţiunea liberă a subunităţii beta a gonadotropinei corionice umane din ser.

  • Metodă:Chemiluminiscenta, CLIA
  • Material:Sânge

  CI01180 Lei

     Investigarea citologică a frotiului din colul uterin – reprezintă studierea microscopică a epiteliului ecto- și endocervical, ce permite diagnosticarea patologiilor precanceroase și a cancerului de col uterin. Testul permite excluderea din examinarea ulterioară a 80-90% din femei cu rezultat negativ și stabilirea următorilor pași în diagnosticare pentru 10-20% din femei, în dependență de severitatea schimbărilor depistate.

  Indicații

  • Femeile cu vîrsta cuprinsă între 25-65 ani care nu au făcut niciodată testul sau l-au făcut în urmă cu mai mult de 3 ani (sau, în conformitate cu protocoalele naționale).
  • Femeile, la care ultimul frotiu nu a corespuns cerințelor, ori s-au depistat schimbări nesemnificative.
  • Femeile cu eliminări sangvinolonte intermenstrulae (sau după contact sexual).
  • Femeile în postmenopauză.
  • Femeile, la care, în timpul inspecției colului uterin în oglinzi, s-au depistat schimbări patologice.

  • Metodă:Microscopică
  • Material:Raclaj celulelor epiteliale

  TF07600 Lei

     Algoritmul de apreciere a malignităţii ovariene (ROMA) este o analizaă medicală utilizată pentru aprecierea riscului preoperator al cancerului ovarian epitelial la pacientele care prezintă o masă tumorală ovariană. Acest algoritm se bazează pe determinarea concentraţiei serice de CA 125 şi HE4 şi permite diferenţierea în două grupe de risc (scăzut sau crescut), în ceea ce priveşte detectarea cancerului epitelial ovarian. 

  • Metodă:Algoritm (patentat de ABBOTT)
  • Material:Sânge

  BM09350 Lei

  Metoda de diagnosticare prin biologie moleculară PCR  a Papillomavirusului uman (HPV) se bazează pe depistarea fragmentelor genomului HPV din raclatele cervicale sau din țesuturile bioptate. Testul permite depistarea și diferențierea celor mai importante din punct de vedere clinic genotipuri (16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59), care sunt responsabile pentru 95% cele mai grave displazii ale cervixului și tumori ale colului uterin. Depistarea genotipurilor 16 și 18, care posedă o oncogenitate sporită și necesită un comportament special al pacientelor, în special, investigațiile prin colposcopie. 
   
  Indicații pentru prescriera testului la femei

  • Screening-ul femeilor cu vîrsta mai mare de 30 de ani (în cazul rezultatului negativ se recomandă repetarea  cu un interval de 3 ani).
  • În complex cu investigarea citologică.
  • Apariția displazei de diferit grad.

  • Metodă:Reacția de polimerizare în lanț în timp real, test calitativ
  • Material:Raclaj celulelor epiteliale

  Total preț standard:

  3610 Lei