Cateterizarea vezicii urinare cu aplicarea cateterului foleu

350 leiUR01
   Cateterul urinar este un tub flexibil de plastic folosit pentru drenarea urinei din vezică în cazul imposibilității de a urina. Un medic va introduce cateterul în vezică prin uretră. O dată introdus cateterul în vezică urinară un mic balon este umflat pentru a-l menține în poziție. Cateterul permite drenarea urinei din vezica urinară într-o pungă atașată de coapsă. Un cateter urinar devine necesar în urmă mai multor probleme medicale cum ar fi: prostata mărită, imposibilitatea de a urina sau după o intervenție chirurgicală la nivelul pelvisului său cailor urinare. De asemenea un cateter urinar este instalat dacă partea inferioară a corpului este paralizată.
Citește mai mult
Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.