Ecografia Doppler a a vaselor rinichilor

500 leiUSG35
Această examinare permite examinarea fluxului sanguin în arterele renale, depistarea vaselor aberante.
Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

GE Voluson E10
Cel mai performant ecograf 4D care există astăzi la nivel mondial, dedicat sănătății femeii

EquipmentVOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.
EquipmentTehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.
EquipmentVOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

USG18250 lei

Depistarea patologilor organelor interne în cazul anumitor condiții de sănătate.

USG40500 lei

    Ultrasonografia organelor abdominale (Ecografia abdominală) este o metodă imagistică de diagnosticare a ficatului, vezicii biliare, splină, pancreas, cu ajutorul undelor ultrasonore. Proces prin care se estimează mărimea, structura, omogenitatea și conturul organelor. Examinarea cu ultrasunet a abdomenului arată dacă este o inflamație, tumori sau alte modificări.