Următorii pași

Salută primăvara alături de Rețeaua de Sănătate Invitro Diagnostics!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Carne de porc, f26

300 MDL
   Carnea de porc provoacă o dezvoltare lentă a simptomelor de intoleranță alimentară (nu mai devreme de 5-7 zile după ce a mâncat-o). Acest test este folosit pentru a diagnostica intoleranța alimentară la carnea de porc.Procese patologice lent progresive în organe și țesuturi ale corpului de multe ori pot duce la boli cronice ale tractului gastro-intestinal, respirator, sistemul nervos, piele, și poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra sferei psihice (depresie, hiperexcitabilitate la copii).

 Alimentația

  • Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.
  • Se permite de preluat în timpul zilei, la 4 ore după o masă mică.
  • Evitați să fumați timp de o oră până la colectarea analizei.

Recomandări

  • Recomandăm să evitați efortul fizic până la investigație. Luați un repaus de 10-20 de minute până la colectarea analizei.
  • Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.

Pregătirea :

Perioada optimă pentru recoltare

  • Pentru obținerea rezultatelor cu un grad înalt de exactitate recomandăm să vizitați centrul de recoltare Invitro Diagnostics între orele de dimineață 7:30 și 11.00.
  • Sângele poate fi prelevat din venă. Sângele venos va fi colectat de către personalul cu experiență chiar și bebelușilor.
call close
Începe primăvara cu noi! Începând cu data de 1 Martie, în toate filialele Invitro Diagnostics primiți Mărțișoare și Vouchere pentru a beneficia de 10% reducere la analize medicale.