Următorii pași

15% reducere pentru clienții Invitro Diagnostics în magazinele Enter!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Human Papilloma Virus (HPV) 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59 (genotipare)

750 MDL
Metoda de diagnosticare prin biologie moleculară PCR  a Papillomavirusului uman (HPV) se bazează pe depistarea fragmentelor genomului HPV din raclatele cervicale sau din țesuturile bioptate. Testul permite depistarea și diferențierea celor mai importante din punct de vedere clinic genotipuri (16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59), care sunt responsabile pentru 95% cele mai grave displazii ale cervixului și tumori ale colului uterin. Depistarea genotipurilor 16 și 18, care posedă o oncogenitate sporită și necesită un comportament special al pacientelor, în special, investigațiile prin colposcopie. 
 
Indicații pentru prescriera testului la femei
  • Screening-ul femeilor cu vîrsta mai mare de 30 de ani (în cazul rezultatului negativ se recomandă repetarea  cu un iterval de 3 ani).
  • În complex cu investigarea citologică.
  • Apariția displazei de diferit grad.
  • Pentru recoltarea materialului biologic de la femeile înărcinate, femeilor virgine se recomandă implicare medicului. Nu se recomandă băile vaginale cu utilizarea diferitor șamponuri sau geluri. Abținerea de la contactele sexuale cel puțin 48 de ore.
  • Timp de 2 săptămâni până a se petrece investigația, se interzice utilizarea antisepticelor locale, medicamentelor antibacteriene și antimicotice. Se interzice urinare cu cel puțin 3 ore înainte de procedura de recoltare a materialului biologic. Abținerea de la contactele sexuale cel puțin 48 de ore.

Pregătirea :

  • Investigația de biologie moleculară  are loc cel puțin 2 zile după terminarea ciclului menstrual. Materialul biologic se colectează până la prima urinare sau după cel puțin trei ore de la ultima urinare. Se interzice utilizarea cremelor, supozitoriilor sau a pastilelor intravaginale.
call close
Sănătatea Bărbatului după 40 ani Pachet medical de monitorizare recomandat bărbaților după vârsta de 40 de ani, cu scop de prevenție a patologilor cronice și oncologice!