Următorii pași

https://www.invitro.md

info@invitro.md Logo Facebook Instagram LinkedIn TikTok Telegram
2005 Moldova Chișinău,

Achită ONLINE și primești 15% reducere la analize și prioritate la deservire!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Albuș de ou, F1

<p style="text-align: justify;">Alergia la ou este foarte fecvent &icirc;nt&acirc;lnită la copii, fiind pe locul doi &icirc;n topul alergiilor alimentare la v&acirc;rste mici, după alergia la laptele de vacă. Simptomele care indică o natură alergică după consumul de ouă și produsele alimentare &icirc;n preparatul cărora au fost utilizate sunt: roșeață și m&acirc;ncărime ale pielii, angioedem, rinită alergică, edem laringian, tuse și spasm bronșic, greață, vărsături, dureri abdominale și diaree.</p><p style="text-align: justify;">Diagnosticul se va pune de către medicul specialist alergolog după efectuarea testului de determinare cantitativă a IgE specific la albuș de ou &icirc;n serul uman. Rezultatele testelor IgE specific la alergeni, asociate cu alte informaţii clinice sau de laborator, permit identificarea alergenului (alergenilor) la care o persoană este sensibilă.</p><ul><li style="box-sizing: border-box; position: relative; padding-left: 1.25rem; margin-bottom: 0.45rem; font-size: 1rem; line-height: 1.5rem;">Am&acirc;nați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.</li></ul><ul><li style="box-sizing: border-box; position: relative; padding-left: 1.25rem; margin-bottom: 0.45rem; font-size: 1rem; line-height: 1.5rem;">Pentru a nu denatura rezultatele unor analize (glicemia, colesterolul sau trigliceridele), &icirc;n ajun, evitați consumul unor alimente grase, dulciuri concentrate și alcool.</li></ul>

ALS001 375.00 MDL In stock

Albuș de ou, F1

375.00 MDL

Alergia la ou este foarte fecvent întâlnită la copii, fiind pe locul doi în topul alergiilor alimentare la vârste mici, după alergia la laptele de vacă. Simptomele care indică o natură alergică după consumul de ouă și produsele alimentare în preparatul cărora au fost utilizate sunt: roșeață și mâncărime ale pielii, angioedem, rinită alergică, edem laringian, tuse și spasm bronșic, greață, vărsături, dureri abdominale și diaree.

Diagnosticul se va pune de către medicul specialist alergolog după efectuarea testului de determinare cantitativă a IgE specific la albuș de ou în serul uman. Rezultatele testelor IgE specific la alergeni, asociate cu alte informaţii clinice sau de laborator, permit identificarea alergenului (alergenilor) la care o persoană este sensibilă.

  • Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.
  • Pentru a nu denatura rezultatele unor analize (glicemia, colesterolul sau trigliceridele), în ajun, evitați consumul unor alimente grase, dulciuri concentrate și alcool.
Achită online cu 15% reducere la analize!
call close
Comandă apel

Întroduceți datele dvs. și vă vom contacta

Ora convenabilă
-
Orele de lucru al Call-centrului:

Luni - Vineri

07:00 - 19:00

Sâmbătă

07:30 - 16:00

Duminică

07:30 - 14:00

👉Achită ONLINE și primești 15% reducere! Profită acum de 15% reducere la achitărea analizelor medicale online și beneficiază de prioritate la deservire