Următorii pași

https://www.invitro.md

info@invitro.md Logo Facebook Instagram LinkedIn TikTok Telegram
2005 Moldova Chișinău,

Achită ONLINE și primești 15% reducere la analize și prioritate la deservire!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Beta Lactoglobulină, F77

<p style="text-align: justify;">Beta-lactoglobulina este una dintre proteinele din lapte. &Icirc;n lapte conține aproximativ 10%, &icirc;n acest sens se situează pe locul doi după cazeină. Beta-lactoglobulina este &icirc;n orice lapte, cu excepția laptelui matern. Se găsește &icirc;n aproape toate produsele lactate, chiar și &icirc;n alimentele pentru copii. O caracteristică a acestei proteine ​​este că se rupe &icirc;n timpul &icirc;ncălzirii prelungite și fermentație fermentată. Prin urmare, persoanele cu sensibilitate la el pot m&acirc;nca &icirc;n condiții de siguranță br&acirc;nză tare.</p><p style="text-align: justify;">Manifestările alergiei alimentare se exprimă prin: greață, vărsături, tulburări digestive, dar și umflarea și uscarea buzelor, precum și colorarea roșiatică a zonei din jurul gurii. Uneori, după ingestia alimentului alergizant apare și senzația de congestie nazală și prurit.</p><p style="text-align: justify;">Investigația reprezintă un test de determinare cantitativă a IgE specific la beta-lactoglobulină &icirc;n serul uman, fiind util &icirc;n diagnosticul afecţiunilor alergice mediate IgE. Rezultatele testelor IgE specific la alergeni, asociate cu alte informaţii clinice sau de laborator, permit identificarea alergenului (alergenilor) la care o persoană este sensibilă.</p><ul><li>Pentru a nu denatura rezultatele unor analize (glicemia, colesterolul sau trigliceridele), &icirc;n ajun, evitați consumul unor alimente grase, dulciuri concentrate și alcool.</li></ul><ul><li>Am&acirc;nați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.</li></ul>

ALS004 375.00 MDL In stock

Beta Lactoglobulină, F77

375.00 MDL

Beta-lactoglobulina este una dintre proteinele din lapte. În lapte conține aproximativ 10%, în acest sens se situează pe locul doi după cazeină. Beta-lactoglobulina este în orice lapte, cu excepția laptelui matern. Se găsește în aproape toate produsele lactate, chiar și în alimentele pentru copii. O caracteristică a acestei proteine ​​este că se rupe în timpul încălzirii prelungite și fermentație fermentată. Prin urmare, persoanele cu sensibilitate la el pot mânca în condiții de siguranță brânză tare.

Manifestările alergiei alimentare se exprimă prin: greață, vărsături, tulburări digestive, dar și umflarea și uscarea buzelor, precum și colorarea roșiatică a zonei din jurul gurii. Uneori, după ingestia alimentului alergizant apare și senzația de congestie nazală și prurit.

Investigația reprezintă un test de determinare cantitativă a IgE specific la beta-lactoglobulină în serul uman, fiind util în diagnosticul afecţiunilor alergice mediate IgE. Rezultatele testelor IgE specific la alergeni, asociate cu alte informaţii clinice sau de laborator, permit identificarea alergenului (alergenilor) la care o persoană este sensibilă.

  • Pentru a nu denatura rezultatele unor analize (glicemia, colesterolul sau trigliceridele), în ajun, evitați consumul unor alimente grase, dulciuri concentrate și alcool.
  • Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.
Achită online cu 15% reducere la analize!
call close
Comandă apel

Întroduceți datele dvs. și vă vom contacta

Ora convenabilă
-
Orele de lucru al Call-centrului:

Luni - Vineri

07:00 - 19:00

Sâmbătă

07:30 - 16:00

Duminică

07:30 - 14:00

👉Achită ONLINE și primești 15% reducere! Profită acum de 15% reducere la achitărea analizelor medicale online și beneficiază de prioritate la deservire