Gălbenuș de ou, f75
300.00 MDL
Gălbenușul de ou provoacă o dezvoltare lentă a simptomelor de intoleranță alimentară (nu mai devreme de 5-7 zile după ce mănâncă ouă de pui). Acest test este folosit pentru a diagnostica intoleranța alimentară la gălbenușul de ou. Procese patologice lent progresive în organe și țesuturi ale corpului de multe ori pot duce la boli cronice ale tractului gastro-intestinal, respirator, sistemul nervos, piele, și poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra sferei psihice (depresie, hiperexcitabilitate la copii).
Alimentația
- Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.
- Evitați să fumați timp de o oră până la colectarea analizei.
Recomandări
- Să nu folosiți preparate antihormonale și antihistaminice nu mai puțin cu 5 zile inaine de colectare.
- Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.