Următorii pași

https://www.invitro.md

info@invitro.md Logo Facebook Instagram LinkedIn TikTok Telegram
2005 Moldova Chișinău,

Achită ONLINE și primești 15% reducere la analize și prioritate la deservire!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Porumb, F8

<p style="text-align: justify;">Alergiile alimentare sunt un grup de boli care apar atunci c&acirc;nd sistemul imunitar reacționează la proteinele din anumite alimente. Mai exact, organismul recunoaște acești compuși ca fiind dăunători și, prin urmare, &icirc;ncepe să răspundă negativ. O alergie la porumb se dezvoltă atunci c&acirc;nd organismul nu recunoaște o proteină numită zeină. Acest lucru declanșează eliberarea de histamină și alte substanțe chimice care pretind că elimină substanța. Alergia la porumb este rară. Chiar și așa, poate apărea prin expunerea repetată la porumb sau prin ingerarea produselor derivate, cum ar fi sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză, ulei vegetal sau amidon de porumb. Diagnosticul poate fi dificil, deoarece simptomele tind să semene cu cele ale unei alergii la polen. Ca o consecință a reacțiilor chimice care apar &icirc;n organism, o alergie la porumb declanșează o serie de simptome comune. Adesea apar &icirc;n c&acirc;teva minute sau c&acirc;teva ore. Simptome care apar &icirc;n urma consumului de porumb sunt: vărsături, dureri abdominale și crampe stomacale, indigestie și senzație de balonare, diaree, dificultăți de respirație, urticarie (erupție pe piele cu m&acirc;ncărime), umflături la nivelul feței, ameţeală, confuzie, tuse repetitive, nod &icirc;n g&acirc;t, voce răgușită, scăderea pulsului. &Icirc;n unele cazuri, poate apărea o afecțiune gravă, cunoscută sub numele de anafilaxie. Detectarea IgE specifice &icirc;n s&acirc;nge este principala metodă pentru determinarea spectrului de alergeni cauzali &icirc;n alergie imediată. Pentru fiecare alergen există o imunoglobulină specifică E. Scopul acestui test este de a determina reacția alergică la porumb.</p><ul><li>Pentru a nu denatura rezultatele unor analize (glicemia, colesterolul sau trigliceridele), &icirc;n ajun, evitați consumul unor alimente grase, dulciuri concentrate și alcool.</li></ul><ul><li>Am&acirc;nați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.</li></ul>

ALS024 375.00 MDL In stock

Porumb, F8

375.00 MDL

Alergiile alimentare sunt un grup de boli care apar atunci când sistemul imunitar reacționează la proteinele din anumite alimente. Mai exact, organismul recunoaște acești compuși ca fiind dăunători și, prin urmare, începe să răspundă negativ. O alergie la porumb se dezvoltă atunci când organismul nu recunoaște o proteină numită zeină. Acest lucru declanșează eliberarea de histamină și alte substanțe chimice care pretind că elimină substanța. Alergia la porumb este rară. Chiar și așa, poate apărea prin expunerea repetată la porumb sau prin ingerarea produselor derivate, cum ar fi sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză, ulei vegetal sau amidon de porumb. Diagnosticul poate fi dificil, deoarece simptomele tind să semene cu cele ale unei alergii la polen. Ca o consecință a reacțiilor chimice care apar în organism, o alergie la porumb declanșează o serie de simptome comune. Adesea apar în câteva minute sau câteva ore. Simptome care apar în urma consumului de porumb sunt: vărsături, dureri abdominale și crampe stomacale, indigestie și senzație de balonare, diaree, dificultăți de respirație, urticarie (erupție pe piele cu mâncărime), umflături la nivelul feței, ameţeală, confuzie, tuse repetitive, nod în gât, voce răgușită, scăderea pulsului. În unele cazuri, poate apărea o afecțiune gravă, cunoscută sub numele de anafilaxie. Detectarea IgE specifice în sânge este principala metodă pentru determinarea spectrului de alergeni cauzali în alergie imediată. Pentru fiecare alergen există o imunoglobulină specifică E. Scopul acestui test este de a determina reacția alergică la porumb.

  • Pentru a nu denatura rezultatele unor analize (glicemia, colesterolul sau trigliceridele), în ajun, evitați consumul unor alimente grase, dulciuri concentrate și alcool.
  • Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.
Achită online cu 15% reducere la analize!
call close
Comandă apel

Întroduceți datele dvs. și vă vom contacta

Ora convenabilă
-
Orele de lucru al Call-centrului:

Luni - Vineri

07:00 - 19:00

Sâmbătă

07:30 - 16:00

Duminică

07:30 - 14:00

👉Achită ONLINE și primești 15% reducere! Profită acum de 15% reducere la achitărea analizelor medicale online și beneficiază de prioritate la deservire