Următorii pași

https://www.invitro.md

info@invitro.md Logo Facebook Instagram LinkedIn TikTok Telegram
2005 Moldova Chișinău,

Achită ONLINE și primești 15% reducere la analize și prioritate la deservire!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Urzică, W20

<div style="text-align: justify;">Alergia la urzici apare &icirc;n perioada de &icirc;nflorire a acestei plante. Principalul alergen este polenul vegetal, care se răsp&acirc;ndește prin aer. C&acirc;nd intră &icirc;n organism, sistemul imunitar reacționează negativ la invazie, rezult&acirc;nd o anumită imagine clinică. O persoană se pl&acirc;nge de m&acirc;ncărimi ale pielii, umflarea mucoaselor și stare generală de rău. De fapt, calcularea unei alergii la urzică nu este at&acirc;t de simplă. Unii experți susțin că acest lucru se poate face &icirc;n anumite perioade ale anului. Cu toate acestea, &icirc;n perioada de &icirc;nflorire a urzicilor, există probabilitatea unei reacții alergice la mesteacăn și plop. Cercetările de laborator ajuta &icirc;n această problemă. &Icirc;n acest scop, s&acirc;ngele venos este luat și examinat pentru prezența celulelor și moleculelor speciale. Acumularea lor mare indică dezvoltarea de alergii. Studiul este realizat numai dacă suspectați o reacție alergică. C&acirc;nd polenul plantelor intră &icirc;n corp, acesta face ca funcțiile de protecție să funcționeze &icirc;ntr-un mod &icirc;mbunătățit. Sistemul imunitar recunoaște particulele de urzică ca substanțe periculoase. Drept urmare, &icirc;ncepe o reacție violentă.<span style="text-align: justify;">Alergia la urzici la copii se manifestă printr-un tablou clinic similar. Mai des apare &icirc;n contact direct cu planta. &Icirc;n cele mai multe cazuri, manifestările sunt localizate numai pe piele, sub formă de m&acirc;ncărime, erupții cutanate și blistere.&nbsp;</span></div><div style="text-align: justify;">&nbsp;</div><div style="text-align: justify;">Simptomele unei alergii la urzici sunt următoarele: descărcare excesivă din nas, umflarea mucoaselor, lăcrimare, piele iritata, erupții groase, strănut.</div><div style="text-align: justify;">&nbsp;</div><ul><li>Pentru a nu denatura rezultatele unor analize (glicemia, colesterolul sau trigliceridele), &icirc;n ajun, evitați consumul unor alimente grase, dulciuri concentrate și alcool.</li></ul><ul><li>Am&acirc;nați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.</li></ul>

ALS052 375.00 MDL In stock

Urzică, W20

375.00 MDL
Alergia la urzici apare în perioada de înflorire a acestei plante. Principalul alergen este polenul vegetal, care se răspândește prin aer. Când intră în organism, sistemul imunitar reacționează negativ la invazie, rezultând o anumită imagine clinică. O persoană se plânge de mâncărimi ale pielii, umflarea mucoaselor și stare generală de rău. De fapt, calcularea unei alergii la urzică nu este atât de simplă. Unii experți susțin că acest lucru se poate face în anumite perioade ale anului. Cu toate acestea, în perioada de înflorire a urzicilor, există probabilitatea unei reacții alergice la mesteacăn și plop. Cercetările de laborator ajuta în această problemă. În acest scop, sângele venos este luat și examinat pentru prezența celulelor și moleculelor speciale. Acumularea lor mare indică dezvoltarea de alergii. Studiul este realizat numai dacă suspectați o reacție alergică. Când polenul plantelor intră în corp, acesta face ca funcțiile de protecție să funcționeze într-un mod îmbunătățit. Sistemul imunitar recunoaște particulele de urzică ca substanțe periculoase. Drept urmare, începe o reacție violentă.Alergia la urzici la copii se manifestă printr-un tablou clinic similar. Mai des apare în contact direct cu planta. În cele mai multe cazuri, manifestările sunt localizate numai pe piele, sub formă de mâncărime, erupții cutanate și blistere. 
 
Simptomele unei alergii la urzici sunt următoarele: descărcare excesivă din nas, umflarea mucoaselor, lăcrimare, piele iritata, erupții groase, strănut.
 
  • Pentru a nu denatura rezultatele unor analize (glicemia, colesterolul sau trigliceridele), în ajun, evitați consumul unor alimente grase, dulciuri concentrate și alcool.
  • Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.
Achită online cu 15% reducere la analize!
call close
Comandă apel

Întroduceți datele dvs. și vă vom contacta

Ora convenabilă
-
Orele de lucru al Call-centrului:

Luni - Vineri

07:00 - 19:00

Sâmbătă

07:30 - 16:00

Duminică

07:30 - 14:00

👉Achită ONLINE și primești 15% reducere! Profită acum de 15% reducere la achitărea analizelor medicale online și beneficiază de prioritate la deservire