Ваши дальнейшие действия

⏰HAPPY HOURS НА МЕДИЦИНСКИЕ АНАЛИЗЫ! С 11:00 до 13:00 дарим 25% СКИДКУ на медицинские анализы!

Моя корзина

Уведомление

Услуга требует

Добавить услуги

Оценить статью
Добавить комментарий

Conferinţa medicală "Abordarea genetică a problemelor de infertilitate în cuplu”

  • 1 июля 2024
  • eye 9
Conferinţa medicală "Abordarea genetică a problemelor de infertilitate în cuplu”
rating
Рейтинг
0

Cu ocazia aniversării a 5 ani de la fondarea laboratorului medical Invitro Diagnostics am decis să celebrăm succesele împreună cu colegii din medicină în cadrul conferinței medicale "Abordarea genetică a problemelor de infertilitate în cuplu”.

Am invitat la acest eveniment specialiști din domeniul ginecologiei, urologiei și medicinei de laborator, ca să vorbim despre cele mai noi teste din domeniul geneticii umane, în special, abordarea cuplurilor infertile.

Silvia MORGOCI, directorul medical Invitro Diagnostics: "Vrem să împărtăşim succesele împreună cu colegii din medicină şi cu pacienţii noştri, asta pentru că ne simţim că suntem mari, că am ajuns la un anumit grad de maturitate şi de faptul că creştem. Am vrut ca această aniversare să nu fie sărbătorită doar cu şampanie, ci să facem şi ceva util. Şi am invitat la acest eveniment specialişti din domeniul ginecologiei, urologiei şi medicinei de laborator ca să vorbim despre cele mai noi teste în domeniul geneticii umane, în special, abordarea cuplurilor infertile."

Serghei BABENKO, doctor in ştiinţe medicale: "Această conferinţă nu a fost doar una aniversară, când toţi se felicită. Această conferinţă a fost una cu caracter ştiinţific, pentru că cei care au stat în această sală au încercat să se unească, să creeze o legătură între mai multe domenii."

La conferinţă au fost specialişti atât din ţară, cât şi din România şi Rusia, care au impărtăşit experienţa şi cunoştintele lor cu toţi cei prezenţi în sală.  

Valentin FRIPTU, doctor habilitat, profesor universitar: "Am vorbit în general despre infertilitate, despre natalitate, despre viitorul ţării noastre, fiind că avem o situaţie de criză demografică în ţară. Una din cauzele principale ar fi infertilitatea."

Nicolae SUCIU, profesor în obstetrică şi ginecologie, UMF Carol Davila: "Am fost impresionat de curicula manifestării, adica subiectele erau de mare interes pentru clinicieni, practicieni, ... au adus în atenţia audienţei subiecte de maximă actualitate care le-au promovat în sala pentru toţi cei din sală."

Invitro Diagnostics rămâne a fi printre primii pe piaţa datorită calităţii şi profesionalismului de care a dat dovadă în toţi aceşti ani.

Ne exprimăm recunoştinţa profundă pentru susținerea acordată în acești 5 ani de activitate și reiterăm angajamentul responsabilităţii şi dedicaţiei pentru pacienții noștri.

Содержание:

star star star star star
0
Комментариев: 0
При оплате онлайн скидка 15% на все анализы!
call close
Заказать звонок

Заполните контактные данные ниже и мы свяжемся с вами

Удобное время
-
Часы работы Колл-центра:

Понедельник - Пятница

07:00 - 19:00

Суббота

07:30 - 16:00

Воскресенье

07:30 - 14:00

Акция "ProSPORT" 16 основных анализов со скидкой -25%, для спортсменов и всех, кто любит спорт и здоровый образ жизни