Ваши дальнейшие действия

⏰HAPPY HOURS НА МЕДИЦИНСКИЕ АНАЛИЗЫ! С 11:00 до 13:00 дарим 25% СКИДКУ на медицинские анализы!

Моя корзина

Уведомление

Услуга требует

Добавить услуги

Оценить статью
Добавить комментарий

Un nou utilaj de ultimă generație la Invitro Diagnostics

  • 1 июля 2024
  • eye 7
Un nou utilaj de ultimă generație la Invitro Diagnostics
rating
Рейтинг
0

ALINITY este echipamentul de laborator de care ar dori să beneficieze fiecare medic și pacient. Face parte din echipamentele ultraperformante, de ultimă generație, este asemeni unei "transformări", a unei "schimbări radicale" în tehnica de laborator.

Este un sistem integrat, compact, extrem de ușor de utilizat de medici – pe de o parte. De cealaltă parte, pacientul – câștigă un rezultat corect 100% al analizelor sale. 

ALINITY îmbină:

ALigment – Aliniere

INnovation – Inovație

UnITY - Unitate

Sistemul ALINITY, de fapt, reprezintă un sistem de generație următoare, care îmbină domenii cheie de laborator: imunologie și biochimie. Este conceput pentru a simplifica la maxim munca de laborator, oferind, în același timp, calitate și maximă precizie în stabilirea diagnosticului.

Sistemul ALINITY cuprinde utilajul propriu-zis, reactivii necesari efectuării testelor medicale, dar și instrumentele software care face posibilă buna funcționare a echipamentului. ALINITY face parte din medicina viitorului și este o bucurie pentru noi să îl avem în cadrul laboratorului INVITRO DIAGNOSTICS.

Beneficii: 

  • Ușor de manevrat și accesibil în utilizare – ceea ce îl face să fie un partener de încredere pentru medici;
  • Depistează erorile de sine-stătător și transmite un semnal de alarmă atunci când le depistează;
  • Sunt excluse absolut totalmente greșelile umane, deoarece este un sistem automatizat.
  • Este de înaltă performanță.

La modul practic, după ce au fost prelevate probele de sânge de la pacienți în cabinetul de prelevare a sângelui, eprubetele sunt aduse în laborator și doar se introduc în utilaj. Rezultatele sunt oferite computerizat în cel mai scurt timp posibil.

Întotdeauna ne-am dorit să oferim clienților noștri analize exacte, efectuate rapid, eficient și calitativ, cu rezultate veridice. Sistemul ALINITY ne ajută să ne atingem scopul, astfel încât să aveți încredere și mai mare în tot ce face Invitro Diagnostics pentru pacienți.

Abbott Laboratories, compania producătoare a sistemului ALINITY este lider mondial în crearea și dezvoltarea echipamentelor medicale necesare diagnosticului de laborator și un partener de încredere al Invitro Diagnostics.

Содержание:

star star star star star
0
Комментариев: 0
При оплате онлайн скидка 15% на все анализы!
call close
Заказать звонок

Заполните контактные данные ниже и мы свяжемся с вами

Удобное время
-
Часы работы Колл-центра:

Понедельник - Пятница

07:00 - 19:00

Суббота

07:30 - 16:00

Воскресенье

07:30 - 14:00

Скидка -30% каждое ВОСКРЕСЕНЬЕ! В Клинике Invitro Diagnostics каждое воскресенье Вы получаете скидку -30% на медицинские анализы