Următorii pași

-50% reducere la pachetul de analize medicale pentru copii “BACK TO SCHOOL"

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Evaluează acest articol
Adaugă un comentariu

Ce este epilepsia și cum poate fi diagnosticată?

  • 1 iunie 2023
  • eye 1
rating
Evaluare
0

Epilepsia este o tulburare neurologică care poate provoca convulsii și poate afecta persoane de orice vârstă, sex sau mediu de viață.

Nu există un remediu pentru epilepsie a scăpa definitiv de boală, dar cu un tratament și o monitorizare adecvată, persoanele care trăiesc cu epilepsie pot duce o viață normală și împlinită.

Medicii recomandă să luați medicamente conform prescripției, să mențineți un stil de viață sănătos și să căutați asistență medicală dacă convulsiile persistă.

În plus, se recomandă evitarea declanșatorilor care pot exagera convulsiile, cum ar fi privarea de somn, consumul de alcool și stresul.

Pentru determinarea riscului genetic de apariție a epilepsiei, se efectuează testul genetic pentru epilepsie, care poate spune dacă sunteți presupus sau nu, de a fi bolnav cu această maladie și poate ajuta medicul dumneavoastră să ia o decizie corectă în privința diagnosticului și tratamentului ulterior.

Pentru mai multe detalii, apelați: 078 903 999

Conţinut:

star star star star star
0
Comentarii: 0
call close
Promoția "ProSPORT" Reducere de -25% la 16 analize esențiale, pentru sportivi și cei pasionați de sport și modul sănătos de viață