Alune, f17
300.00 MDL
Alunele provoacă o dezvoltare rapidă a simptomelor de intoleranță alimentară (deja în 1-3 zile după ce au fost consumate în alimente). Acest test este utilizat pentru a diagnostica intoleranța alimentară la alune. Procese patologice lent progresive în organe și țesuturi ale corpului de multe ori pot duce la boli cronice ale tractului gastro-intestinal, respirator, sistemul nervos, piele, și poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra sferei psihice (depresie, hiperexcitabilitate la copii).
Alimentația
- Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.
- Se permite de preluat în timpul zilei, la 4 ore după o masă mică.
- Evitați să fumați timp de o oră până la colectarea analizei.
Recomandări
- Recomandăm să evitați efortul fizic până la investigație. Luați un repaus de 10-20 de minute până la colectarea analizei.
- Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.