Ваши дальнейшие действия

⏰HAPPY HOURS НА МЕДИЦИНСКИЕ АНАЛИЗЫ! С 11:00 до 13:00 дарим 25% СКИДКУ на медицинские анализы!

Моя корзина

Уведомление

Услуга требует

Добавить услуги

Оценить статью
Добавить комментарий

Prevenția este medicina viitorului

  • 1 июля 2024
  • eye 1
Prevenția este medicina viitorului
rating
Рейтинг
0

Atunci când omul este supus zi de zi, ani de-a rândul, unor situaţii stresante, când nu se odihnește suficient și nu se alimentează corect, duce un mod de viață sedentar și nu se hidratează, tratează cu superficialitate anumite afecţiuni pe care le are, există riscul să devină pradă unor maladii cronice, dar care, pot fi prevenite prin simple controale medicale. Medicina stilului de viaţă cuprinde alimentaţia corectă, managementul greutăţii, mişcarea, dar şi managementul stresului.

Recomandăm Pachetele de analize medicale, care permit să îți verifici și să evaluezi starea diferitelor organe și sisteme ale corpului, să detectezi semnele posibile de inflamație și infecție, să identifici riscurile de dezvoltare a bolilor sau să faci o presupunere despre cauzele posibile ale unor patologii sau comparând indici a sănătăţii actuali cu cei de acum un an sau mai devreme, calculând abaterile de la normă.

Detalii: https://bit.ly/2U0OdV0

Pentru programări, apelaţi 022903999.

Silvia Morgoci, director medical Invitro Diagnostics vorbeşte despre prevenţie - medicina viitorului în reportajul de mai jos.

Содержание:

star star star star star
0
Комментариев: 0
call close
Акция "ProSPORT" 16 основных анализов со скидкой -25%, для спортсменов и всех, кто любит спорт и здоровый образ жизни