Următorii pași

⏰ HAPPY HOURS LA ANALIZE MEDICALE! Între 11:00 și 13:00 te bucurăm cu 25% REDUCERE la analizele medicale!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Evaluează acest articol
Adaugă un comentariu

Ce este Testul Rapid Streptococcus gr. A?

  • 1 iulie 2024
  • eye 1
Ce este Testul Rapid Streptococcus gr. A?
rating
Evaluare
0

Testul Rapid Strep A, caseta (exudat) este un test rapid pentru a detecția calitativă a prezenței antigenelor Strep A în problele recoltate din gât. Testul utilizează anticorpi specifici pentru celule întregi Lancefield Grupa A Streptococcus pentru a detecta selectiv antigeni Strep A într-o probă de tampon recoltată din gât.

Streptococus care conține antigene Lancefield de grup A, poate provoca infecții grave, cum ar fi faringita, infecții ale tractului respirator, impetigo, endocardita, meningita, sepsis puerperal și arthiritis.

Netratate aceste infecții pot duce la complicații grave, inclusiv febra reumatică și abscess.

Procedurile de identificare tradițională pentru infecția cu streptococi de grupa A implică izolarea și identificarea organismelor viabile folosind tehnici care au nevoie de 24 până la 48 ore sau mai mult.

Medicul pediatru Victoria Bendelic ne spune mai multe detalii despre ce este Streptococcul, cum se transmite și cînd trebuie să ne prezentăm la medic, dar și despre Testul Rapid de determinare a antigenului Streptococcus, în cadrul emisiunii Fii Sănătos cu Maria Marian!

Pentru detalii și programări, apelaţi info line 022903999.

Conţinut:

star star star star star
0
Comentarii: 0
call close
Promoția "ProSPORT" Reducere de -25% la 16 analize esențiale, pentru sportivi și cei pasionați de sport și modul sănătos de viață