Următorii pași

⏰ HAPPY HOURS LA ANALIZE MEDICALE! Între 11:00 și 13:00 te bucurăm cu 25% REDUCERE la analizele medicale!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Evaluează acest articol
Adaugă un comentariu

Depistează și previne bolile sexual transmisibile

  • 1 iulie 2024
  • eye 22
Depistează și previne bolile sexual transmisibile
rating
Evaluare
0

Primăvara e timpul optim să ai mai multă grijă de tine și de tot ce înseamnă sănătatea ta. Invitro Diagnostics îți vine în ajutor în depistarea și prevenirea bolilor cu transmitere sexuală, lansând o promoție cu reduceri pentru teste specifice la mai multe afecțiuni de acest tip. Vezi cum poți beneficia de ofertă și în ce filiale să te adresezi.

Ce riscuri implică BTS?

Bolile venerice sunt infecţii care se transmit prin contact sexual și nu doar. Cauzele lor mai pot fi diverse bacterii, paraziţi sau viruşi. Contactul sexual cu parteneri multipli, neprotejat (fără utilizarea prezervativului), dar și transfuziile de sânge sunt cele mai importante căi de transmitere a bolilor venerice (BTS). Bolile principale cu transmitere sexuală includ sifilisul, sancrul moale, gonoreea, limfogranuloma venerică, granulomul inghinal, uretrita negonococică și boala Reiter. În plus, o serie de boli se răspândesc nu numai sexual, dar și prin sânge: trihomoniaza, uroplazmoza, herpes genital, negii genitali și HIV-infecțiile.

Importanța testării precoce

Testarea pentru infecţiile cu transmitere sexuală este foarte importantă. Mai multe astfel de infecții nu prezintă simptome sau semne de boală, în special la bărbaţi. Acestea pot „da de știre” atunci când boala se află deja într-o fază foarte avansată. Netratate la timp, bolile venerice pot avea consecinţe grave. Cu cât sunt descoperite mai precoce, cu atât cresc şansele ca acestea să poată fi tratate cu succes. Tratamentul cu întârziere sau incorect a tuturor bolilor cu transmitere sexuală poate duce la infertilitate.

Promoție valabilă în filialele din:

  • mun. Chişinău, str. Melestiu, 20
  • mun. Bălţi, str. Decebal, 126
  • or. Hînceşti, str. M. Hîncu, 149
  • or. Soroca, M. Kogălniceanu, 15
  • or. Edineţ, str. Independenţei, 81/1
  • or. Sîngerei, N. Testemiţanu, 5
  • or. Florești, str. Ștefan cel Mare, 30
  • or. Fălești, str. Ștefan cel Mare, 61

Informații: 022903999/ 078903999

Perioada promoției: 05 Martie - 31 Mai 2021

Reducerea de -30% se aplică la următoarele investigații (în limita stocului disponibil).

*Suplimentar se achită prelevarea materialului biologic. 

Conţinut:

star star star star star
0
Comentarii: 0
call close
Promoția "ProSPORT" Reducere de -25% la 16 analize esențiale, pentru sportivi și cei pasionați de sport și modul sănătos de viață