Următorii pași

⏰ HAPPY HOURS LA ANALIZE MEDICALE! Între 11:00 și 13:00 te bucurăm cu 25% REDUCERE la analizele medicale!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Evaluează acest articol
Adaugă un comentariu

Fată sau băiat? Determinarea sexului fătului

  • 1 iulie 2024
  • eye 140
Fată sau băiat? Determinarea sexului fătului
rating
Evaluare
0

Determinarea sexului fătului la doar 9 săptămâni de sarcină! La scurt timp după ce un cuplu află că vor deveni părinți, apare și dorința de afla cât mai curând care este sexul fătului. Ultrasonografia fetală este cea mai răspândită metodă de a afla dacă va fi fată sau băiat. Însă deseori viitorii părinți sunt nevoiți să aștepte câteva luni pentru ca sexul fătului să se distingă clar la ecografie.

Astăzi o simplă analiză a sângelui satisface curiozitatea viitorilor părinți!

Ținând cont de faptul că sexul viitorului copil este de caracteristicile cromozomului, analiza care detectează genul embrionului din sângele matern poate fi făcut începând cu săptămânile 9-10 de sarcină. Testul determinarea sexului fătului depistează anumite gene ale cromozomului Y care, dacă sunt localizate, înseamnă că sexul viitorului copil este masculin. Dacă nu sunt depistate, viitorul copil va fi de gen feminin.

O rată de acuratețe de 96-100%, fără riscuri.

Testul determinarea sexului fătului nu reprezintă niciun risc pentru femeia însărcinată sau pentru făt deoarece are la baza metoda diagnosticului molecular și genetic. Avantajul analizei este că are o precizie de 96-100% datorită faptului că depistează ADN-ul fetal din sângele matern.

Pe lână faptul că testul satisface curiozitatea viitorilor părinți, acesta este indicat a fi efectuat în cazul în care femeile însărcinate au boli endocrine cu efecte masculinizante, inclusiv disfuncții congenitale a cortexului suprarenal. De asemenea, medicii recomandă acest tip de teste și mamelor însărcinate care poartă în codul genetic tulburări legate de sex precum hemofilia sau alte maladii precum retard mental, deficit imun.

Conţinut:

star star star star star
0
Comentarii: 0
call close
⏰ HAPPY HOURS LA ANALIZE MEDICALE! Între 11:00 și 13:00 te bucurăm cu 25% REDUCERE la analizele medicale!